Toiminta

Hei kaikille!

Kevät ja kesä menivät pitkälti työn merkeissä, ensin aikuissosiaalityössä sosiaalityöntekijänä 3 kk ja heinäkuusta eteenpäin Salon perhepalveluissa lastensuojelun avohuollossa vs sosiaalityöntekijänä, joka oli myös 3 kk kestävä sijaisuus. Työ oli kiinnostavaa ja asiakkaat mukavia, mutta minulle selvisi samalla, että sosiaalityöntekijän työnkuva ei ole minua varten, koska haluan enemmän kehittää omaa työtäni ja asiakkaiden elämään löytää intensiivisempi työote kuin myös päätöksenteko ja töiden ohjaaminen muille ei ole minua kiinnostavaa työtapaa. Valitettavasti myös työskentelytapa tuntuu minulle vieraalta, sillä tiimeissä pohditaan paljon menneisyyden asioita ja pelkkiä ongelmia, kun taas minä haluan työskennellä ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti. Nyt olenkin hakenut kehittämis- ja hankeprojekteihin töihin ja haastatteluja on tulossa, joten saa nähdä minne tie vie, innolla odotan tulevaa =)

 

Omaan yritykseeni en ole voinut ottaa kuin muutaman asiakkaan johtuen kevään ja kesän työtilanteesta, mutta muutama asiakas on kyllä saanut avun omaan tilanteeseensa myös omassa yrityksessäni. Edelleen olisi kiinnostavaa siirtyä kokonaan omaan yritykseen, mutta ensin täytyy katsoa mitä tapahtuu sotealan tilanteen kanssa. Kehitettävää myös omilla kotisivuilla ja palveluiden sisällöissä kyllä on.

 

Mukava kesä takana ja raskaan työn vastapainona ollut mökkeilyä, uintia ja koirien kanssa lenkkeilyä ja näyttelyitä kuin myös siskon kanssa toteutettu Savonlinnan oopperassa käynti, joka on ollut haaveena monta vuotta. Hieno reissu Aida oopperan lumoissa ja harvinaista iloa oli myös siskon kanssa vietetty aika ja herkuttelu ja shoppailu upeassa Savonlinnan kaupungissa, jossa vesi avautuu upeana joka puolella kaupunkia. Haaveet ovat tärkeitä ja kun niitä pitkän odotuksen jälkeen saa toteutettua, onnen tunnetta on vaikea kuvailla. 

 

Nyt taas kaunis syyskuu on meneillään ja pari kuukautta ihanaan jouluun, joten mukavia odotettavia asioita on tulossa. Muistakaa haaveilla ja unelmoida, niistä tulee mukavasti virtaa elämään!

 

Ihanaa ja värikästä syksyä kaikille! =)

 

 

Uusimmat kommentit