Toiminta

Hei!

 

Vauhdilla meni loppuvuosi 2021 ja vauhdilla on alkanut myös vuosi 2022! Korona toi viime vuoteen todella henkisesti vaativaa aikaa sekä asiakkaiden tilanne kuntoutuksessa yksilövalmennuksessa (syrjäytymisvaarassa olevat nuoret aikuiset) vaati kovasti myös työssä omia voimavaroja. Korona on varmasti tuonut kohta jo kahden vuoden aikana kaikille paljon uusia arjen rutiineja ja etätyöt ovat varmasti jäämässä jossakin muotoa eri työpaikoille myös tulevaisuudessa. Itselle erityisen tärkeä havainto oli asiakkaiden tyytyväisyys etätyöskentelyyn, koska arvioita asiakkaat antoivat 9-10 arvosanoilla. Kun olen sosiaalialan töissä itse ajatellut tärkeimmäksi lähityöskentelyn, niin tämä etätyön suosio asiakkaiden kanssa työskentelymuotona, on ollut enemmän kuin yllätys. Tämä tullee vaikuttamaan myös oman yritykseni työskentelyyn ja iso muutos onkin nyt pääasiassa tarjota etätyöskentelyä, mutta edelleen on  mahdollista saada lähityöskentelyäkin. 

 

Etätyöstä asiakkaat ovat nostaneet positiiviseksi monia asioita kuten, että voi hoitaa työskentelyn kotoa ja ottaa mukavan turvallisen paikan, jossa työskennellä, eikä tarvitse stressaantua erilaisista itselle hankalista asioista. Yllättävän vaivatonta on ollut myös luoda hyvä luottamus asiakkaan kanssa vaikka kasvokkain ei ole oltukaan. Myös ajan säästö on ollut joillekin iso asia, kun ei ole tarvinnut lähteä minnekään erikseen työskentelemään. 

 

Tein lisäksi ison päätöksen viettää tämä kevät itseäni hoitaen ja keskittyen omaan yritykseen, kirjan kirjoittamiseen sekä oman yritykseni kennelin ystäväkoirien kanssa ajan viettoon ja pitkiin lenkkeihin. Joten nyt vaan yhteyttä ottamaan, jos koet tarvetta  käyttää tarjoamiani palveluita. Kotisivuja tullaan myös uudistamaan kevään aikana.

 

Mukavaa kevään odotusta ja Onnellista Uutta Vuotta 2022!

Uusimmat kommentit