Toiminta

Hei pitkästä aikaa!

 

Kylläpä aika on mennyt nopeasti, sillä uusi työpaikka löytyi Koulutuskuntayhtymä Omniasta, jossa toimin nyt Nuotti-valmentajana, mikä tarkoittaa ammatillista yksilökuntoutusta syrjäytymisvaarassa oleville 17-29 vuotiaille nuorille aikuisille. Melkein vuosi tulee jo täyteen ja työ on ollut antoisaa ja työkaverit ja työpaikka varsin ihania. 

 

Omassa yrityksessäni on kuitenkin ollut myös muutamia asiakkaita, jotka olen pystynyt ottamaan tämän hetkisen työn oheen. Maksimissaan voin ottaa kaksi asiakasta per kolme kuukautta, sillä tuo valmennustyö on kyllä todella kokonaisvaltaista työtä. Sote asiat ovat edelleen kesken ja varsinkin nyt Korona-viruksen tullessa kuvioon vaikuttanut paljon työskentelyyn. Omassa työpaikassani kuitenkin etätyö toimii todella hienosti ja asiakkaatkin ovat olleet tyytyväisiä. 

 

Opiskelen edelleen sosiaalityötä Turun yliopistossa ja aineopintoja on jäljellä enää muutama tentti ja tarkoitus on vielä opiskella muutaman vuoden sisällä pääaineopinnot, jonka jälkeen voin saada myös sosiaalityöntekijän pätevyyden. Kaikkea kivaa on suunnitteilla ja toivottavasti saan näitäkin sivuja nyt päiviteltyä useammin, kun etätyö tuo lisää aikaa, koska ei autolla ajoa tule niin paljon tällä hetkellä.

 

Ihanaa kevättä kaikille ja ottakaahan yhteyttä, katsotaan mahdollisia aikatauluja, kyllä onnistuu johonkin väliin varmasti tapaamiset sovittaa! =)

Aurinkoisin terveisin'

Hanni-Maria

 

Uusimmat kommentit