Toiminta

Hei!

 

Joulut ovat takanapäin ja uusi vuosi 2018 alkanut. Helmikuussa jo mennään ja päivät valon puolesta venyvät joka päivä pidemmiksi. Mieli virkistyy vähän kerrallaan kun pimein aika väistyy jälleen taakse. Liikunta koirien kanssa pitkien lenkkien merkeissä mahdollistuu ja samalla oma kuntokin saa jälleen nousua, kun valoisaa aikaa ja pitempiä lenkkejä on mahdollista tehdä.

 

Upeat helmikuun aurinkoiset ja valkoiset lumimaisemat ovat lumoavan kauniita. Oma mielipaikkani on järven rannalla ja siellä on mahdollista kokea noita lumoavia hetkiä luonto ympärillä. Mindfulness hetki onkin helposti toteutettavissa mielen tasapainoa lisäämään tuolla järven rannassa, mikä onkin tarpeellista, kun töissä joutuu vaikeita perheiden tilanteita joka päivä käsittelemään, joten on tärkeää saada itsensä nollattua raskaiden päivien jälkeen. Luonnon vaikutus muutenkin ihmisen psyykeen on rauhoittava ja tasapainottava.

 

Oman yritykseni suhteen joudun vielä ainakin tämän kevään odottelemaan, koska hallitus ei vieläkään ole lopullisia päätöksiä sote-asian suhteen tehnyt. Nyt vaan siis nautitaan tästä lopputalvesta ja tulevasta keväästä ja valon määrän lisääntymisestä. Kaikille mahtavia aurinkoisia lenkkejä ihanassa Suomen luonnossa.

 

Aurinkoisin terveisin 

Hanni

 

 

Uusimmat kommentit