Toiminta

Hei!

 

Aika on tänä syksynä mennyt siivillä lähinnä uuden perhetyöntekijän toimessa. Työ on vaativaa ja kokonaisvaltaista perheiden tukemista ja erittäin kiinnostavaa. Nyt kuitenkin uuden työn tuomat haasteet ovat takanapäin ja työskentely alkaa kulkea omissa uomissaan. Oman yritykseni kehittämiseen aikaa ei ole varsinaisesti ollut,  joten vielä on ollut pakko siirtää oman yritykseni käyntiin polkaisemista, joskin suunnitelmat alkavat selkiytyä. Tosin kesken oleva SOTE-uudistus tuottaa kyllä vaikeuksia sillä, kun ei ole tietoa miten toiminta aiotaan toteuttaa uudistetussa muodossa, ei ole mahdollista oikein itsekään yrityksensä suuntaa valita.

 

Ystäväkoirapuolella meillä on perheessä kaksi uutta koiraa kasvamassa Tiuku 1,5 v ja Tiara 1 v, jotka tulevaisuudessa tullevat hoitamaan pääosin ystäväkoirapalvelun toimintaa. Kennelliiton kaverikoira kursseille pääsee koira, joka on täyttänyt 2 v ja on muuten sopiva käyttöön. Tiuku on jo ollut perhetyössä mukana muutamissa perheissä, jotka ovat luvan antaneet, vaikka virallisia papereita ei ole vielä. Hienosti on mennyt tytöllä.

 

Lapin reissukin kasvattajaystävän kanssa toteutui kesällä ja saimme nauttia kaikki nuo päivät upeasta säästä, joka oli todella hieno asia, sillä kesä oli muuten viileä ja aurinkoisia päiviä oli hyvin vähän. Talveakin on pitkään odotettu ja tällä viikolla sitten satoikin runsaasti lunta. Suomen itsenäisyyden 100-vuotispäivää vietettiin myös viikko sitten ja hienoja juhlallisuuksia pidettiin asian tiimoilta.

 

Nyt sitten rauhaisaa joulua jo odotellaan ja lepoa sekä virkistystä, jota toivon myös kaikille tuleville ja entisille asiakkaille sekä ystäville.

 

"Taas kosketti ruutua ikkunan

 tutun jouluenkelin siipi.

 Taas äänetön henkäys taivahan

 läpi seinän sisälle hiipi." (Anna-Maija Raittila)

 

 

Hyvää Joulua 2017 ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Lämpimin jouluterveisin

Hanni

Uusimmat kommentit