Toiminta

Hei!

Paljon on ehtinyt jälleen positiivisia asioita tapahtua sitten viime blogikirjoituksen jälkeen. Juhannus hujahti mukavissa joskin viileissä kesäpäivän vieton merkeissä oman perheen ja tyttären poikaystävän kanssa juhlien. Kuvassa perheen kaksi nuorinta koiraamme odottaa juhannusvieraita saapuvaksi. Tiuku on jo 1,5 vuotta ja hänestä odotan seuraavaa ystäväkoiraa. Koulutukseen pääsemme ensi kevään puolella, kun Tiuku täyttää 2 v. Nuorempi on nimeltään Tiara ja hän on iältään 7 kk, vielä ei tiedä, mihin kaikkeen hänen kanssaan ryhdymme.

 

Iloisia uutisia tuli esimerkiksi kuntavaalien johdosta. SDP menestyi sen verran hyvin Salon alueen kuntavaaleissa, että esimerkiksi puheenjohtajuus meni SDP:lle. Itse sain myös uutisen, että olen päässyt varajäseneksi sosiaali- ja terveyslautakuntaan, mikä sopiikin vallan mainiosti oma koulutukseni huomioiden. 

 

Toinen iloinen uutinen oli, että valmistuin nyt 22.6.2017 YAMK sosionomiksi, joka on itselle ollut todella helpottava asia, sillä opiskelu oli vielä vaativampaa kuin AMK opinnoissa ja oli todellinen selkävoitto, että tuosta opiskelusta vaativan kuraattorin työn ohella selvisin. Nyt on aikaa alkaa pohtia tätä omaa yritystä ja miten saisin sen taas mukavasti pikkuhiljaa jossakin muodossa aloitettua. Pientä markkinointia jo tuossa aloitinkin, toivottavasti asiakkaat löytävät yritykseni ja voin tarjota omia palveluitani heidän kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa tueksiCool!

 

Perheuutisista iloisia tapahtumia olivat tyttäreni YO-juhlat, jotka pidettiin kesäkuussa. Aivan upeat paperit sai tytär vaativasta Ressun lukiosta muun muassa matematiikasta L ja fysiikasta E ja kolme stipendiäkin tytär sai ja yksi oli esimerkiksi matematiikasta. Tytär sai myös juuri tiedon, että on päässyt opiskelemaan Tampereen yliopistoon TUTA linjalle diplomi insinöörin tutkintoon valmistaviin opintoihin. Poikani jatkaa Ressun lukiossa ja aloittaa viimeisin abivuoden hyvissä merkeissä. 

 

Itselläni on nyt varsin kiinnostava tilanne, sillä olen tottunut noin 15 vuotta opiskelemaan jatkuvasti työn ohessa ja nyt sitten yllättäen onkin aikaa muuhunkin vapaa-aikana kuin opiskeluun. Saa nähdä  mitä kaikkea vielä keksin, kun aikaa on nyt todella runsaasti entiseen nähden. Lisäopinnot saavat nyt muutaman vuoden olla ja nyt on aikaa yritykseni toiminnan jatkokehittämiseen ja samoin vaikkapa uuteen työhön uusin voimin. 

 

 Mukavaa kesän jatkoa ja nautitaan tästä kesästä 2017!

Ystävällisin terveisin 

Hanni

Uusimmat kommentit