Toiminta

Hei!

No tämä kevät on mennyt enemmän kuin nopeasti. Opinnot ovat viittä vaille valmiina ja valmistuminen näillä näkymin YAMK sosionomiksi kesäkuussa 2017. Juuri tänään laitoin lopputyöni viimeiseen tarkistukseen ja seminaaripäivä työn esittämiseen on 17.5., joten kohta tuo hetki on käsillä, että pitkä 1,5 vuoden lopputyön työstö on lopuillaan.

 

Kuraattorin työni Espoossa jatkuu vielä 30.6., jonka jälkeen sitten saan tietää, jatkuuko työni vielä Espoossa, joten jännittäviä aikoja elämme. Oma yritykseni junnaa paikoillaan ja odottelen hallituksen sote-ratkaisuja, jotta voisi itsekin oman yritykseni kohtalosta päättää. Toki edelleen voin iltaisin ottaa asiakkaita vastaan, mutta markkinointiin ei kyllä tällä hetkellä ole aikaa. Suunnitelmia kuitenkin on, joten seurannassa tilanne jotakuinkin on. Itsellä oman yrityksen käynnistäminen on vielä intohimona, mutta saa nähdä onko näin pienillä yrityksillä tulevaisuudessa mitään kilpailukykymahdollisuuksia.

 

Kuntavaalitkin tuossa menivät ja osallistuin itsekin ehdokkaana, koska pyydettiin mukaan. Naisia on kuuleman mukaan vaikea saada mukaan, joten sen vuoksi lähdin ehdokkaaksi vaikka ehdin vain kahdeksi tunniksi vaalikadulle, johtuen omasta työstä Espoossa. Olin kuitenkin iloisesti yllättynyt, kun sain 28 ääntä, ei todellakaan ole huonosti, koska euroja meni pyöreä nolla ja aikaa se kaksi tuntia. Kiitollinen kyllä olin, sillä odotin muutamaa ääntä ja sainkin sitten lähes 30. Mielestäni todella iso asia se, että ihmiset ovat luottaneet ja antaneet sen ainokaisen äänensä minulle. Ensi kerralla olen kyllä aktiivisemmin mukana, kun työt ja opinnot eivät enää vie niin suurta osaa omasta elämästä.

Ihanaa ja aurinkoista kevättä kaikilleCoolVilli

Ystävällisin terveisin!

Hanni

Uusimmat kommentit