Toiminta

Näin marraskuussa uusien voimien ja ideoiden kerääminen ensi vuoteen on mahdollista, koska puutarhan hoidosta vapautuva aika auttaa tekemään tilaa ajatustyölle. Omat YAMK sosionomi opinnot ovat loppusuoralla ja lopputyön työstäminen ensi kevääksi on joulukuun ja alkuvuoden päätyö, jotta valmistuminen toteutuu keväälle 2017. Opinnot ovat kolmea tehtävää vaille valmiit muuten. 

 

Uusi työ alkoi myös tämän vuoden elokuussa Espoossa kuraattorin työssä kolmessa Espoonlahden koulussa. Työtä on riittänyt kolmeen kouluun tutustumisessa ja työtapojen sisäistämisessä, joten oman yrityksen toiminnan jatkaminen on edelleen säästöliekillä. Yksi syy tähän odottelevaan asenteeseen on SOTE-tilanteen epäselvyys ja sen vuoksi nyt yritys on ainakin ensi kevääseen saakka odottelemassa jatkotoimia. 

 

Green Care palvelut ovat ainakin yksi yritykseni kehittämistoimenpiteitä ja lisäksi markkinoinnin kehittäminen ja aktivointi varmasti myös ajankohtaisia. Facebook on tietenkin olemassa, mutta en vielä markkinoi sitä kautta. Kun SOTE-asiat selkenevät pääsen taas miettimään yritykseni jatkoa. Siihen asti toimin nyt kuraattorina Espoonlahden alueella. 

 

Uutta virtaa tuo elämääni uusi perheensäjen Tiuku (Dispiritos Leah Loiuse a'Flyin), joka on kuvassakin ja joka toivottavasti jatkaa ystäväkoiraperinnettä, kunhan koulutukset saamme kuntoon. Pentukoulutuksissa olemme jo käyneetkin ja hienosti on alku mennyt. Tiuku tulee hyvin toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa, joten mukavaa on ollut. Yhdessä Match Showssakin kävimme ja tuloksena oli hienosti punainen nauha ja kivat palkinnot.

 

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Ystävällisin terveisin'

Hanni

Uusimmat kommentit