Toiminta

Hei!

 

Kevät on jo todella pitkällä, mitä todentaa joutsenten ja kurkien saapuminen Anerion järven rannoille sekä västäräkin keikkuva kävely, jota sain eilen ensimmäisen kerran ihailla lenkiltä tullessani koirien kanssa. Hienoja aurinkoisia päiviä on ollut useita ja ihanista keväisistä ilmoista olemme saaneet myös nauttia. Kevät tuokin lisääntyvän valon määrän vuoksi lisää energiaa kaikille ja pihatöissäkin viihtyy pitkään iltaan. Myös mieli virkistyy lämmön, valon ja auringon paisteen myötä ja siten luonto omalta osaltaan toimii luonnollisesti ja terapeuttisesti.

 

Kevättä on myös yritykseni toiminnassa, sillä pienimuotoista markkinointia olen ensimmäistä kertaa laittanut paikallislehteemme muiden hyvinvointialan osaajien osastoon. Lisäksi ensimmäiset verkostoitumissuunnitelmat ovat saaneet alkusysäyksen pk yrittäjien risteilyllä viime viikon sunnuntaina. Järjestelyt, luennot, ohjelmat ja ruuat olivat erinomaiset ja uusia kontakteja tuli luotua kiinnostavien toisten yritysten kanssa. Vuoden on yritys nyt ollut toiminnassa, joskin reilun puolen vuoden ajan kehittelyvaiheessa. Kesäkuussa on vielä projektityötä Lohjalla osittain tiedossa, mutta pyrkimys olisi myös saada yrityskontakteja vahvistettua kuin myös kotisivut päivitettyä sekä luotua domain tiedosto. Yksi fokus olisikin syksylle, että yritystoiminta alkaisi jatkua uusin ideoin vaikkakin vielä pienimuotoisesti, sillä projektityö jatkuu ainakin vielä ensi vuoden heinäkuun 2016 loppuun, joten yritykseen ja asiakastyöhön liikenee vain joitakin tunteja per viikko.

 

Kesäloma on kuitenkin jo muutamien viikkojen päästä ja tarkoitus olisi tietenkin ladata akkuja syksyn haasteita varten kuten varmasti monella muullakin työssä käyvällä suomalaisella. Vaikka ei töitä olisikaan tänä ns. vaikeana taloudellisena aikana niin kaikilla meillä on mahdollisuus tasapuolisesti nauttia kesästä, auringosta, lämmöstä ja leppeistä tuulista. Tietenkin usealle kesä lisäksi merkitsee liikunnan lisääntymistä hyvien lenkki- ja uintisäiden sekä lisääntyvän valoisan ajan takia. Lenkit ja ulkoilu virkistävät mieltä ja toimivat siten samoin luonnon ohessa terapeuttisesti ja voimaannuttavasti.

 

Toivon siis kaikille virkistäviä lenkkejä, auringon paistetta ja valoa tänä keväänä!

Iloisin kevätterveisin 

Hanni

 

 

Uusimmat kommentit