Toiminta

Hei!

Niin meni helmikuu että hujahti! Meidän perheemme sai nauttia juuri ennen ystävänpäivää tyttäremme Ressun lukion vanhojen tanssien juhlasta, jossa kauniita pukuja ja nuoria ihmisiä riitti sekä perinteisiä että hauskoja vapaamuotoisia tansseja tanssittiin. Ystävänpäivän jälkeen alkoikin heti hiihtoloma ja rentouttavaan lomaviikkoon kuului paljon liikuntaa, lenkkeilyä ja ystäviä. Oli aikaa nauttia luonnon kauneuden ihmettelystä koiralenkeillä, ystävien kanssa mukavista keskusteluista ja ihanasta rauhasta hyvien kirjojen parissa. Loma teki jälleen erittäin hyvää, koska projektityöni Lohjalla on varsinkin henkisesti vaativaa vaikkakin innostavaa ja motivoivaa, koska olen aina pitänyt nuorten kanssa työskentelystä ja heidän tukemisestaan oman elämänsä alkutaipaleella. 

 

Kevät on juuri ovella ja nuorilla ihmisillä on edessään monia valintoja kuten oman poikammekin elämässä ovat edessä lukion valinta ja haut sekä kevään jännitys siitä, onko päässyt toivomaansa lukioon. Monilla muillakin nuorilla tämä on edessä tänä keväänä ja haaveet tulevaisuuden toiveammatissa tyskentelystä voivat myös toteutua koulutukseen pääsyn myötä. Jännittäviä aikoja siis nuorten elämässä on juuri nyt meneillään kuin myös kirjoitukset lukiossa abiturienteilla. 

 

Oma yritykseni on ollut myös kehittelyvaiheessa ja pientä lisämarkkinointia on suunnitteilla sekä sivustojeni muokkaaminen domain muotoon. Aikataululla ei ole kiire, sillä projektityöni työllistää minua nyt aika tavalla, mutta tarkoitus on pikkuhiljaa päästä lisäämään oman yritykseni toimintaa saapi nähdä missä yritykseni on ensi syksynä. Joten jännittävää on myös minulla nähdä mihin minua johdetaan tuolta ylhäältä käsin, innolla olen ainakin projektityössäni kuin myös oman yritykseni kehityksessä mukana. Kiitollisena olen aina ollut johdatuksesta, jonka olen saanut elämääni lapsesta saakka ja löytänyt aina turvan rukouksesta ja niin rakkaasta Jumalasta ja Jeesuksesta. Erityisen rakkaana muistan oman diakonin vihkimykseni Turun Tuomiokirkossa edelliskeväänä 2013. 

 

Tähän loppuun laitankin kauniin psalmin, joka liittyy tähän päivään tänä sunnuntaina:

 

Ps. 8:2–10

Herra, meidän Jumalamme, kuinka suuri onkaan sinun nimesi maan päällä! 
Se julistaa sinun taivaallista kirkkauttasi.
  Lasten ja imeväisten huudot todistavat sinun voimastasi. 
  Ne ovat kilpenä jumalattomia vastaan, 
  ne vaientavat vihamiehen ja kostoa janoavan.
Kun minä katselen taivasta, sinun kättesi työtä,
kuuta ja tähtiä, jotka olet asettanut paikoilleen 
– mikä on ihminen! Kuitenkin sinä häntä muistat.
  Mikä on ihmislapsi! 
  Kuitenkin pidät hänestä huolen.
Sinä teit hänestä lähes kaltaisesi olennon, 
seppelöit hänet kunnialla ja kirkkaudella.
  Sinä panit hänet hallitsemaan luotujasi, 
  asetit kaiken hänen valtaansa:
lampaat ja härät, kaiken karjan, 
metsän villit eläimet,
  taivaan linnut ja meren kalat, 
  kaikki vesissä liikkuvat.
Herra, meidän Jumalamme, 
suuri on sinun nimesi kautta koko maailman!
  Kunnia Isälle ja Pojalle 
  ja Pyhälle Hengelle,
niin kuin oli alussa, nyt on ja aina, 
iankaikkisesta iankaikkiseen. Aamen.

 

Kaunista kevättä kaikille!

Yst. terv.

Hanni

Uusimmat kommentit