Toiminta

Hei!

Heinäkuun paahteet ja elokuun sateet ovat takana kuin myös lomat. Kaunis kesä toi meille monelle lepoa, aurinkoa ja lämpöä. Henkisiä ja fyysisiä akkuja tuli ladattua ja uusia voimia syksylle sekä arjen töille saimme toivottavasti kaikki varastoon.

 

Oma lomani ja tämä kesä antoivat runsaasti uusia voimia uusiin haasteisiin. Yritykseni on tällä hetkellä kehittymis- ja ideointivaiheessa, jota teen uuden työprojektin rinnalla, sillä elokuussa alkoi mielenkiintoinen projekti Lohjalla, jossa päätavoitteena on tukea vanhempia, opettajia sekä oppilaita arjessa. Kyseessä on tasa-arvo rahalla aloitettu vuoden projekti, jossa kohteena ovat erityisesti hiljaiset, syrjään vetäytyvät ja koulussa kiusaamisen kohteeksi joutuneet lapset ja nuoret. Tässä työssä kongnitiivinen psykoterapia on erittäin hyvä työväline, sillä tämän terapiamuodon avulla on mahdollisuus auttaa lapsia ja nuoria löytämään omia voimavarojaan sekä tukemaan heitä monin tavoin.

 

Olen myös aloittanut 2. osan kognitiivisen psykoterapian opiskelussa, jossa aiheena ovat esim. Mindfulness ja mielialaongelmien ja masennuksen estohoito yms. 2. osan opiskelu kestaa 1,5 vuotta, joten 1. osio, jonka olen siis suorittanut ja tuleva 2. osio sisältävät ajallisesti siis yhteensä 3 vuotta, jonka jälkeen on vielä yksi 1,5 vuotta kestävä osio. Lisää työmenetelmiä ja-välineitä on siis luvassa ja innolla odotan opintojaksoja, joita voin hyödyntää tässä projektissani kuin myös yritykseni hyväksi.

 

Projektityö päivittäin päättyy n. 15.00, joten iltaisin on mahdollisuus jatkaa asiakkaiden vastaanottoa, joten tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat! Viime keväänä ja kesällä oli mahdollisuus ottaa asiakkaita vain perjantaisin, mutta nyt siis tilanne helpottuu, kun vaihtoehto päiviä tulee lisää ja iltaisin klo 16.00 -18.00 on hyvää aikaa asiakasvastaanotolle. Innolla odotan tulevia töitä ja asiakaskontakteja.

 

Iloisena ja hyvin lomasta virkistyneenä odotan kaunista syksyä upeine väriloistoineen ja hyvältä näyttää ainakin alkanut viikko lämmön ja auringon osalta, sillä molempia on luvassa koko viikon ajan. Kaikille ystäville, vanhoille ja uusille asiakkaille kaunista, aurinkoista ja hyvää syksyä!

 

Ystävällisin syysterveisin

Hanni-Maria

 

 

Uusimmat kommentit