Toiminta

Hei!

Yritystoiminta on lähtenyt mukavasti alkuun ja LY-tunnukset ja kaupparekisterimerkinnät ovat kunnossa. Yksi vakituinen isompi asiakas on toukokuun loppuun asti sovittu ja todennäköisesti toiminta jatkuu elokuussa jälleen. Maanantaista torstaihin ovat siis päivät jo aika tarkkaan sovittuja, joten perjantait ovat varattuja tuleville asiakkaille ja mahdollisesti tarpeen mukaan myös joitakin viikonloppuja. 

On hienoa, että starttirahan turvin voi toteuttaa Suomessa tällä tavoin omaa unelmaansa. Tällä hetkellä yrittäminen tuntuu hienolta; talous on turvattu ainakin puoleksi vuodeksi (näinä päivinä erinomaisen hieno juttu) ja ihana vapauden ja vastuun tasapaino on erittäin mukava kokemus sekä mahdollisuus toteuttaa itseään luovasti ja monipuolisesti. 

Toimisto (Kitulantie 1) on myös valmis ottamaan vastaan asiakkaita. Yritykselle pitänee vielä hankkia oma puhelin (tällä hetkellä oma puhelin käytössä) ja kopiointilaite/printteri sekä nimikyltti oveen, sitten on myös tekninen puoli kunnossa. Flyerit ja esitteet ovat suunnitteluvaiheessa ja markkinointisuunnittelua tehtäneen ensi viikolla. Huhtikuussa onkin sitten kaikki todennäköisesti valmista kokonaan ja voi huokaista sekä nauttia vain työnteosta.

Mukavaa ja aurinkoista kevään jatkoa kaikille!

Yst. terv. 

Hanni-Maria

Uusimmat kommentit