Toiminta

Hei!

Paljon on ehtinyt jälleen positiivisia asioita tapahtua sitten viime blogikirjoituksen jälkeen. Juhannus hujahti mukavissa joskin viileissä kesäpäivän vieton merkeissä oman perheen ja tyttären poikaystävän kanssa juhlien. Kuvassa perheen kaksi nuorinta koiraamme odottaa juhannusvieraita saapuvaksi. Tiuku on jo 1,5 vuotta ja hänestä odotan seuraavaa ystäväkoiraa. Koulutukseen pääsemme ensi kevään puolella, kun Tiuku täyttää 2 v. Nuorempi on nimeltään Tiara ja hän on iältään 7 kk, vielä ei tiedä, mihin kaikkeen hänen kanssaan ryhdymme.

 

Iloisia uutisia tuli esimerkiksi kuntavaalien johdosta. SDP menestyi sen verran hyvin Salon alueen kuntavaaleissa, että esimerkiksi puheenjohtajuus meni SDP:lle. Itse sain myös uutisen, että olen päässyt varajäseneksi sosiaali- ja terveyslautakuntaan, mikä sopiikin vallan mainiosti oma koulutukseni huomioiden. 

 

Toinen iloinen uutinen oli, että valmistuin nyt 22.6.2017 YAMK sosionomiksi, joka on itselle ollut todella helpottava asia, sillä opiskelu oli vielä vaativampaa kuin AMK opinnoissa ja oli todellinen selkävoitto, että tuosta opiskelusta vaativan kuraattorin työn ohella selvisin. Nyt on aikaa alkaa pohtia tätä omaa yritystä ja miten saisin sen taas mukavasti pikkuhiljaa jossakin muodossa aloitettua. Pientä markkinointia jo tuossa aloitinkin, toivottavasti asiakkaat löytävät yritykseni ja voin tarjota omia palveluitani heidän kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa tueksiCool!

 

Perheuutisista iloisia tapahtumia olivat tyttäreni YO-juhlat, jotka pidettiin kesäkuussa. Aivan upeat paperit sai tytär vaativasta Ressun lukiosta muun muassa matematiikasta L ja fysiikasta E ja kolme stipendiäkin tytär sai ja yksi oli esimerkiksi matematiikasta. Tytär sai myös juuri tiedon, että on päässyt opiskelemaan Tampereen yliopistoon TUTA linjalle diplomi insinöörin tutkintoon valmistaviin opintoihin. Poikani jatkaa Ressun lukiossa ja aloittaa viimeisin abivuoden hyvissä merkeissä. 

 

Itselläni on nyt varsin kiinnostava tilanne, sillä olen tottunut noin 15 vuotta opiskelemaan jatkuvasti työn ohessa ja nyt sitten yllättäen onkin aikaa muuhunkin vapaa-aikana kuin opiskeluun. Saa nähdä  mitä kaikkea vielä keksin, kun aikaa on nyt todella runsaasti entiseen nähden. Lisäopinnot saavat nyt muutaman vuoden olla ja nyt on aikaa yritykseni toiminnan jatkokehittämiseen ja samoin vaikkapa uuteen työhön uusin voimin. 

 

 Mukavaa kesän jatkoa ja nautitaan tästä kesästä 2017!

Ystävällisin terveisin 

Hanni

Hei!

No tämä kevät on mennyt enemmän kuin nopeasti. Opinnot ovat viittä vaille valmiina ja valmistuminen näillä näkymin YAMK sosionomiksi kesäkuussa 2017. Juuri tänään laitoin lopputyöni viimeiseen tarkistukseen ja seminaaripäivä työn esittämiseen on 17.5., joten kohta tuo hetki on käsillä, että pitkä 1,5 vuoden lopputyön työstö on lopuillaan.

 

Kuraattorin työni Espoossa jatkuu vielä 30.6., jonka jälkeen sitten saan tietää, jatkuuko työni vielä Espoossa, joten jännittäviä aikoja elämme. Oma yritykseni junnaa paikoillaan ja odottelen hallituksen sote-ratkaisuja, jotta voisi itsekin oman yritykseni kohtalosta päättää. Toki edelleen voin iltaisin ottaa asiakkaita vastaan, mutta markkinointiin ei kyllä tällä hetkellä ole aikaa. Suunnitelmia kuitenkin on, joten seurannassa tilanne jotakuinkin on. Itsellä oman yrityksen käynnistäminen on vielä intohimona, mutta saa nähdä onko näin pienillä yrityksillä tulevaisuudessa mitään kilpailukykymahdollisuuksia.

 

Kuntavaalitkin tuossa menivät ja osallistuin itsekin ehdokkaana, koska pyydettiin mukaan. Naisia on kuuleman mukaan vaikea saada mukaan, joten sen vuoksi lähdin ehdokkaaksi vaikka ehdin vain kahdeksi tunniksi vaalikadulle, johtuen omasta työstä Espoossa. Olin kuitenkin iloisesti yllättynyt, kun sain 28 ääntä, ei todellakaan ole huonosti, koska euroja meni pyöreä nolla ja aikaa se kaksi tuntia. Kiitollinen kyllä olin, sillä odotin muutamaa ääntä ja sainkin sitten lähes 30. Mielestäni todella iso asia se, että ihmiset ovat luottaneet ja antaneet sen ainokaisen äänensä minulle. Ensi kerralla olen kyllä aktiivisemmin mukana, kun työt ja opinnot eivät enää vie niin suurta osaa omasta elämästä.

Ihanaa ja aurinkoista kevättä kaikilleCoolVilli

Ystävällisin terveisin!

Hanni

Hei!

 

Syksy on mennyt todella nopeasti kuraattorin työssä Espoossa. YAMK Sosionomi opinnot ovat todella loppusuoralla kahta tehtävää vaille kurssitkin jo suoritettuina. Lopputyön työstö enää keväälle jäljellä ja valmistuminen näillä näkymin maaliskuussa 2017. Sitten voikin jälleen keskittyä pohtimaan oman yrityksen tilannetta ja kehittämistehtäviä asian suhteen.

 

Tänä jouluna saankin sitten nauttia pitkästä lomasta sillä peräti 17 vapaapäivää on tiedossa ja akut tulee varmasti hyvin ladattua, perheen kanssa vietettyä rauhaisaa joulun aikaa ja lenkkeiltyä myös koirien kanssa. Keväällä taas uusia haasteita tiedossa, mutta niistä sitten tarkemmin kevätpuolella.

 

Virren 27 mukaan toivotan teille kaikille

Ihanaa Joulua 2016 ja Uutta Vuotta 2017!

 

Kaikuvat virret enkeleiden kuoron,

niihin me yhdymme riemuiten,

kunnia olkoon taivaan Jumalalle,

ja maassa olkoon rauha,

ja maassa olkoon rauha

ja hyvä tahto luona ihmisten!

 

Jouluisin terveisin 

Hanni

 

Näin marraskuussa uusien voimien ja ideoiden kerääminen ensi vuoteen on mahdollista, koska puutarhan hoidosta vapautuva aika auttaa tekemään tilaa ajatustyölle. Omat YAMK sosionomi opinnot ovat loppusuoralla ja lopputyön työstäminen ensi kevääksi on joulukuun ja alkuvuoden päätyö, jotta valmistuminen toteutuu keväälle 2017. Opinnot ovat kolmea tehtävää vaille valmiit muuten. 

 

Uusi työ alkoi myös tämän vuoden elokuussa Espoossa kuraattorin työssä kolmessa Espoonlahden koulussa. Työtä on riittänyt kolmeen kouluun tutustumisessa ja työtapojen sisäistämisessä, joten oman yrityksen toiminnan jatkaminen on edelleen säästöliekillä. Yksi syy tähän odottelevaan asenteeseen on SOTE-tilanteen epäselvyys ja sen vuoksi nyt yritys on ainakin ensi kevääseen saakka odottelemassa jatkotoimia. 

 

Green Care palvelut ovat ainakin yksi yritykseni kehittämistoimenpiteitä ja lisäksi markkinoinnin kehittäminen ja aktivointi varmasti myös ajankohtaisia. Facebook on tietenkin olemassa, mutta en vielä markkinoi sitä kautta. Kun SOTE-asiat selkenevät pääsen taas miettimään yritykseni jatkoa. Siihen asti toimin nyt kuraattorina Espoonlahden alueella. 

 

Uutta virtaa tuo elämääni uusi perheensäjen Tiuku (Dispiritos Leah Loiuse a'Flyin), joka on kuvassakin ja joka toivottavasti jatkaa ystäväkoiraperinnettä, kunhan koulutukset saamme kuntoon. Pentukoulutuksissa olemme jo käyneetkin ja hienosti on alku mennyt. Tiuku tulee hyvin toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa, joten mukavaa on ollut. Yhdessä Match Showssakin kävimme ja tuloksena oli hienosti punainen nauha ja kivat palkinnot.

 

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

Ystävällisin terveisin'

Hanni

Hei!

Projektityö on lopuillaan ja pääsen jälleen miettimään oman yritykseni päivitystä. Aloitin myös syksyllä 2015 YAMK Sosionomi opinnot MAMK:ssa ja valmistun tämän vuoden aikana.Projektityö on ollut erittäin kiinnostava ja teen myös opinnäytetyön tuosta projektista.

 

Kesä on tarkoitus käyttää sivujen muokkaamiseen ja yrityksen toiminnan uudistamiseen. Ainakin luontolähtöiset hyvinvointipalvelut ja Green Care -toiminta on tarkoitus päivittää oman yrityksen palvelujen tarjontaan.

 

Edelleen on mahdollista myös ottaa asiakkaita iltaisin, koska projektityön päivät päättyvät jo 15.30, jonka jälkeen on mahdollisuus ottaa ajanvarauksia. Noin vuoden verran yrityksen toiminta on ollut tauolla, mutta nyt on siis mahdollista ottaa jälleen uusia varauksia ja asiakkaita.

 

Mukavaa ja aurinkoista kevättä kaikille!