Toiminta

Pitkällä olemme jo kesää ja juhannuskin oman ja siskon perheen kanssa vietetty. Omat aineopinnot Turun avoimessa yliopistossa saivat päätöksensä ja ensi keväänä tavoitteena päästä jatkamaan pääaineopintoihin ja valmistuminen sosiaalityöntekijän pätevyyteen. Uusia palvelumuotoja olen kehitellyt nykyisen työn ohjaamana ja uutena palveluna on siten tullut yksilövelmennus, jonka tarkoituksena on kokonaisvaltaisesti tukea asiakkaan elämää, voimavaroja ja arkea.

 

Työni Omniassa jatkuu vielä ainakin vuoden 2021 loppuun ja edelleen otan omaan yritykseeni muutaman asiakkaan per kuukausi, jos palveluntarvetta ilmenee. Eli ottakaahan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten voin auttaa omien palvelujeni kautta. Mukavaa kesän jatkoa kaikille ja virkistystä auringonpaisteesta.

 

Kesäterveisin Hanni-Maria

 

Hei pitkästä aikaa!

 

Kylläpä aika on mennyt nopeasti, sillä uusi työpaikka löytyi Koulutuskuntayhtymä Omniasta, jossa toimin nyt Nuotti-valmentajana, mikä tarkoittaa ammatillista yksilökuntoutusta syrjäytymisvaarassa oleville 17-29 vuotiaille nuorille aikuisille. Melkein vuosi tulee jo täyteen ja työ on ollut antoisaa ja työkaverit ja työpaikka varsin ihania. 

 

Omassa yrityksessäni on kuitenkin ollut myös muutamia asiakkaita, jotka olen pystynyt ottamaan tämän hetkisen työn oheen. Maksimissaan voin ottaa kaksi asiakasta per kolme kuukautta, sillä tuo valmennustyö on kyllä todella kokonaisvaltaista työtä. Sote asiat ovat edelleen kesken ja varsinkin nyt Korona-viruksen tullessa kuvioon vaikuttanut paljon työskentelyyn. Omassa työpaikassani kuitenkin etätyö toimii todella hienosti ja asiakkaatkin ovat olleet tyytyväisiä. 

 

Opiskelen edelleen sosiaalityötä Turun yliopistossa ja aineopintoja on jäljellä enää muutama tentti ja tarkoitus on vielä opiskella muutaman vuoden sisällä pääaineopinnot, jonka jälkeen voin saada myös sosiaalityöntekijän pätevyyden. Kaikkea kivaa on suunnitteilla ja toivottavasti saan näitäkin sivuja nyt päiviteltyä useammin, kun etätyö tuo lisää aikaa, koska ei autolla ajoa tule niin paljon tällä hetkellä.

 

Ihanaa kevättä kaikille ja ottakaahan yhteyttä, katsotaan mahdollisia aikatauluja, kyllä onnistuu johonkin väliin varmasti tapaamiset sovittaa! =)

Aurinkoisin terveisin'

Hanni-Maria

 

Hei!
Niin vierähti 2018 syksy perhetyössä ja uudessa yrityksessä Arjessa Oy:ssä. Työmatka lyheni n. 100 km per päivä, sillä Espooseen piti ajaa 160 km/pv ja nyt Lohjalle kilometrejä 60 km/pv, joten hieman on helpottanut työntekoa. Green Care -päivät Vuokatissa 30. - 31.10.2018 olivat todella hyvin järjestetyt ja valtavasti uutta tietoa tuli tietopankkiini. Yrityksen kehittäminen jatkuu uusien tietojen avulla sekä kotisivuja päivittämällä. Marraskuussa oli vielä monta koulutusta markkinoinnin osalta. Kuitenkin SOTE edelleen täysin auki, joten uskallusta hypätä yrityksen pyörittämiseen päätoimisena ei vielä ole .
Joulu ja Uusi Vuosi 2019 menivät perheen ja sukulaisten kanssa juhliessa sekä levon ja akkujen latauksen merkeissä. Edelleen oman yrityksen pyöräyttäminen todella käyntiin on unelmissa, mutta niin kauan kuin SOTE asiat kesken, ei ole uskallusta tuota päätöstä tehdä. Aivan ihania luentoja ja ryhmätoimintoja olisi suunnitteilla Green Care päivien siivittämänä, joten näitä olisi ihan tarjota asiakkaille voimavatoja lisäämään. Muutenkin suuntaus virkistys ja ennaltaehkäisevään työskentelyyn on vahvistunut ja nämä ovatkin sitten tämän vuoden haasteita ja jotta näitä pääsisi oikein käynnistämään asiakaskunnalle.
Ihanaa Uutta Vuotta 2019 kaikille!
T. Hanni

 

Hei!

 

Kesäkuussa nautitaan lomasta upeassa aurinkoisessa säässä. Kesällä on myös aikaa ideoida omaa yritystä. Perhetyöntekijänä olen toiminut nyt vuoden ja työ on ollut kiinnostavaa ja antoisaa. Nyt kuitenkin on herännyt into taas oman yrityksen toiminnan polkaiseminen käyntiin pikku hiljaa. Yrittäjäristeilyllä into lisääntyi ja rohkaisin itseni myös esittämään omaa yritystäni. 

 

Uutena tuotteena on Green Care -palveluihin tullut luontoavusteinen metsäympäristöön liittyvä virkistyksellinen luonnossa liikkuminen ja myös kuntoutuksellinen toiminta erilaisin menetelmin. Lisäksi on mahdollista lisätä rentouttava osuus. Tämä tuote on itseä tällä hetkellä eniten innostava uusi asia omassa yrityksessäni. Koulutuksen Green Care -palveluihin sain YAMK sosionomi opinnoissa, joten tietoa ja taitoa asian tiimoilta löytyy ja intoa käytännön kursseihin. Syksyllä varsinaisesti uuden tuotteen ja yrityksen markkinointi alkaa, mutta kiinnostuneille voin myös aiemmin tuotetta tarjota ja ryhmien vetämiseen intoa kyllä on jo kesän aikana, joten yhteyttä vaan ottamaan kaikki kiinnostuneet. Domain-sivut on lopultakin perustettu, joten nyt pitäisi kotisivujen helpommin löytyä.

 

Kaunista ja aurinkoista kesää!

Kesäisin terveisin Hanni

 

 

Hei!

 

Joulut ovat takanapäin ja uusi vuosi 2018 alkanut. Helmikuussa jo mennään ja päivät valon puolesta venyvät joka päivä pidemmiksi. Mieli virkistyy vähän kerrallaan kun pimein aika väistyy jälleen taakse. Liikunta koirien kanssa pitkien lenkkien merkeissä mahdollistuu ja samalla oma kuntokin saa jälleen nousua, kun valoisaa aikaa ja pitempiä lenkkejä on mahdollista tehdä.

 

Upeat helmikuun aurinkoiset ja valkoiset lumimaisemat ovat lumoavan kauniita. Oma mielipaikkani on järven rannalla ja siellä on mahdollista kokea noita lumoavia hetkiä luonto ympärillä. Mindfulness hetki onkin helposti toteutettavissa mielen tasapainoa lisäämään tuolla järven rannassa, mikä onkin tarpeellista, kun töissä joutuu vaikeita perheiden tilanteita joka päivä käsittelemään, joten on tärkeää saada itsensä nollattua raskaiden päivien jälkeen. Luonnon vaikutus muutenkin ihmisen psyykeen on rauhoittava ja tasapainottava.

 

Oman yritykseni suhteen joudun vielä ainakin tämän kevään odottelemaan, koska hallitus ei vieläkään ole lopullisia päätöksiä sote-asian suhteen tehnyt. Nyt vaan siis nautitaan tästä lopputalvesta ja tulevasta keväästä ja valon määrän lisääntymisestä. Kaikille mahtavia aurinkoisia lenkkejä ihanassa Suomen luonnossa.

 

Aurinkoisin terveisin 

Hanni